PARTNERS

Det kreativa och estetiska har funnits med oss sedan barnsben och därefter förstärkts genom inspirerande utbildningar och arbetslivserfarenhet. Vi formar rum som uppnår våra kunders förväntningar både vad gäller stil och funktion och står alltid redo för nya utmaningar att växa genom. Efter år av inredning, skapande och lyckade inredningsprojekt att nöjda snegla tillbaka på har vi både erfarenhet och kunskap som hjälper oss i vårt fortsatta arbete. Vi har därtill också samlat på oss ett brett nätverk av aktörer och leverantörer i branschen som gör alla våra idéer och visioner möjliga.

 

“Tack vare våra samarbetspartners kan vi tillgodose varierade önskemål för både kök, badrum, renoveringar och inredningsbehov.”

 

 

Oberoende av om det är för ditt privata hem eller offentliga miljöer kan vi erbjuda material, produkter och lösningar i varierande stilar och prissegment. Vi säljer också samtliga produkter som vi själva förespråkar i våra inredningskoncept för att kunna ge dig ett komplett slutresultat helt i ton med själva ursprungstanken.

Oavsett vad du söker efter eller hur förutsättningar och din budget ser ut kommer vi plocka fram rätt inledningen för ditt rum passande din plånbok. Har du frågor eller funderingar på hur vi tillsammans skulle kunna förbättra något i dina miljöer så tveka inte på att kontakta oss eller stämma tid för ett inspirationsmöte. Tillsammans kan vi göra dina renoveringsdrömmar till verklighet.