TJÄNSTER

VAD VI ERBJUDER

Det vi erbjuder är inomhusmiljöer som alla kan älska. Vackra kök som förenar nytta med nöje, funktionella badrum som skänker lugn och inredning som samspelar med kundens stil och personlighet. Mer exakt hur vårt samarbete ska se ut är givetvis helt upp till dig. Antingen så låter du oss ta hand om en viss del av din inredning, eller så överlåter du allt ansvar för din renovering åt oss. Vi vägleder dig gärna genom hela processen; från behovsanalys och måttagning, inspirationsmöte, designförslag samt skapandet av ritningar till färdig produkt och dess installation. Vi säljer även samtliga produkter vi förespråkar, vilket gör offertförfarandet enklare för dig som kund och ger dig ett komplett resultat.

Efter 20 år i branschen har vi inte bara samlat på oss den kunnighet och inspiration som krävs för vårt arbete utan även byggt upp ett brett nätverk med marknadens ledande leverantörer. Tack vare våra samarbetspartners kan vi tillgodose allas önskemål vad gäller kök, bad, inredning, förvaring och tillhörande produkter, i olika prissegment för både hem och offentliga miljöer. Vi hjälper dig gärna med att välja leverantör så att du får rätt sorts inredning till den stil du eftersöker liksom maximal utdelning inom ramarna för din uppsatta budget.

Vidare samarbetar vi även med flera större aktörer inom kök, badrum, belysning, kakel, färg, möbler o.s.v. Som oberoende företag kan vi rekommendera och presentera de produkter som passar både dig och din renovering allra bäst.