BADRUMSRENOVERING

Badrumsrenovering i Göteborg

Tänk dig ett badrum skapt unikt för dig och din familjs behov. Möjligheterna vid en badrumsrenovering är oändliga och vårt jobb är hitta funktionella, vackra lösningar utifrån dina önskemål.

Under ett första inspirationsmöte fokuserar vi på att lära känna dig bättre för att förstå dina främsta behov, vilken stil det är du föredrar och arbeta fram en budget att förhålla oss till. Därefter kan vi börja samla inspiration och ta fram ritningar, materialförslag och detaljer som motsvarar de önskemål du presenterat. Under alla vår år i branschen har vi även lärt känna de största leverantörerna och aktörerna för badrum som hjälper oss med att realisera visionerna.

Drömmar, praktiska frågor och nödvändiga funktioner. Oavsett om du ska renovera om eller bygga nytt från grunden behöver du ta hänsyn till en rad viktiga faktorer som på ett eller annat sätt påverkar din renoverings slutresultat. Vi kan vägleda dig genom hela processen och hjälpa dig fatta rätt beslut kring både material, fast interiör och inredning. Vi älskar uppgiften att planera inför en badrumsrenovering och tanken på att kunna hjälpa dig med att förverkliga det badrum du länge bara drömt om.