INREDNING

Dina inredningsdrömmar

Att inreda hem och skapa miljöer där funktion och stil korsas till en optimal symbios är en fantastisk uppgift som vi nu åtagit oss i över 20 år. Tack vare våra olika styrkor och bakgrunder har vi hjälpt mängder av kunder att förverkliga sina drömmar och står alltid redo för nästa utmanande uppdrag. Genom kunskap och erfarenhet hjälper vi dig fatta de viktigaste besluten och knyter samman dina idéer, önskemål och behov i ett komplett inredningsförslag.

När vi får i uppdrag att hjälpa en kund så inleder vi alltid med ett inspirationsmöte där vi får chans att lära känna varandra lite bättre. Efter en grundlig behovsanalys får vi en tydligare bild av projektets helhet och med större insikt i dina personliga önskemål kan vi börja vårt arbete med att ta fram resultat som matchar förväntningarna.

Skapa kök och rum

“För oss är inredning lika mycket en passion som ett jobb och vi håller oss alltid uppdaterade kring det senaste.”

Vi hjälper dig med att välja möbler, att kombinera färger med lämpliga materialval samt presenterar möbleringsförslag där rummets alla ytor kommer att utnyttjas maximalt.

Då inredning är lika mycket en passion som ett jobb håller vi oss alltid uppdaterade kring det senaste och alla produkter vi förespråkar finns tillgängliga för försäljning. Vi har dessutom också ett brett nätverk av aktörer och leverantörer vid vår sida för att kunna förse dig med allt du behöver för likväl kök, bad och annan förvaring.